Supporttekniker / tekniker / medicinteknik till Ortivus

Är du en duktig supporttekniker som tycker om trivs i en roll där du får många varierande arbetsuppgifter och stort eget ansvar? Vill du arbeta i en spännande bransch? Här har du stora möjligheter till personlig och professionell utveckling.

SÖK DENNA TJÄNST

Om företaget
Ortivus är en ledande leverantör av mobila lösningar för den moderna akutsjukvården. Med 30 års erfarenhet inom kardiologi och från utveckling av mobila övervaknings- och kommunikationslösningar, erbjuder vi våra kunder säkra, patientvänliga och kostnadseffektiva beslutsstödsystem som räddar liv och minskar lidande samt bidrar till effektivare arbetsprocesser och förbättrar vårdresultat i den prehospitala vården och inom hjärtsjukvården.

Ortivus är ett noterat bolag på NASDAQ OMX Stockholm Small Cap-lista, och etablerades 1985. Bolaget är baserat i Danderyd, Sverige. Ortivus har ca 20 anställda i Sverige och Storbritannien. Mer än 1 700 ambulanser och 500 vårdplatser på akutsjukhus är utrustade med Ortivus lösningar.

Arbetsuppgifter
Som supporttekniker arbetar du med både förebyggande underhåll, montering och installation av utrustning samt installationer på plats ute hos kund. Kunderna finns i hela Sverige och resor förekommer. Ärenden är ofta av bred karaktär: exempelvis att göra felsökning samt åtgärdsbedömning hos kund, reparationer, förebyggande underhåll, teknisk support, uppgraderingar och förbereda och säkerställa installationsmaterial inför installationer. Du arbetar själv hos kund, men vid större installationer är ni flera supporttekniker som hjälps åt. I rollen ingår även att följa upp interna samt externa serviceuppdrag.
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Avslutad gymnasial utbildning med teknisk inriktning. Meriterande med eftergymnasial utbildning mot medicinteknik
• Minst ett 1års erfarenhet av fältservice inom medicinteknik eller motsvarande
• God dator- och systemvana. Har du teknisk bakgrund inom mjukvara är det meriterande
• B-körkort
• Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska
• Meriterande med erfarenhet av liknande bransch och intresse för medicinteknik

För att trivas i rollen som supporttekniker det viktigt att du trivs i rollen som ambassadör för företaget samt att ge den bästa servicen till dina kunder. Då du arbetar mycket under eget ansvar är det viktigt att du inte räds för det samt kan driva dina arbetsuppgifter framåt på ett självständigt sätt. Du trivs med att ha ett rörligt arbete där din arbetsdag kan behöva omprioriteras. Du är även mycket noggrann så att ditt arbete blir utfört korrekt.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Danderyd
Lön: Enligt överenskommelse.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: fältservicetekniker, elektronik, teknik, tekniker, el, danderyd, servicetekniker, support, service, servicetekniker, resande servicetekniker, medicinteknik, VMWare, Hyper V, SQL Server, ccna, CCNP, CWNA, CWTS

2018-11-09T16:55:06+02:00